Jessie

Jessie kommer från Golden Mystery’s i Toarp, hennes mamma Selma tillhör mina favoriter och jag var väldigt säker på att det var från henne jag ville ha en tik. Jessies pappa heter Dreamer och kommer från Dainty’s i Mörarp. Jessie har fått det bästa från två världar och hon lever upp till mina förväntningar, hon är både snygg och är väldigt trevlig. Hon är en aktiv tjej som hänger med på allt man ber henne om med glädje och engagemang.

Hon är utställd med väldigt bra resultat och har två cert i Sverige, 2 cert i Danmark och 1 i Tyskland än så länge. Hon har även genomfört BPH med skott.

Jessie är röntgad med C och UA

Juni

Juni är en kopia av sin mamma Jessie, bara lite större och lite mer. Hon har en underbar personlighet, en matglad tjej med mängder av ”will to please”.

Hon är utställd ett par gånger med excellent och CK och har genomfört BPH med skott.

Juni är röntgad med AA och UA

Hollie

Hollie kommer från kennel Goldfashion. Hon är min alldeles egna virvelvind, det händer massor runt henne allt går med en rasande fart för att sluta i knäet för hon missar aldrig en chans att bli kelad med.

Hollie är exteriörbedömd 2 gånger med excellent och har genomfört BPH med skott.

Hollie är röntgad med BB och UA

Lucy

Lucy är efter Azta och Vincent, barnbarn till Milton och väldigt lik sin morfar till sättet en härlig energi och arbetsvilja.

Hon har börjat sin utställningskarriär med att bli 2:a bästa tik med reservcert i danmark på en dubbelutställning och där hon även blev 4:e bästa tik.

på GRK`s skånes Open Show i Ekeby april 2022 blev hon Bästa tik och BIM.

Lucy är röntgad med AA och UA

Luna

Luna är efter Jessie och Pajazzo, hon är en jättemysig och härlig  tjej som bor hos en familj här i Skåne.

Luna är utställd som valp där hon blev BIR valp X 3 i Danmark och bästa junior och Big 3:a på Qpoolen i Hässleholm.

Luna är röntgad med AA och UA.